Да видим кой с какво е в тоя раздел.
Известие
Collapse
No announcement yet.
156, 147 или GT
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДа видим кой с какво е в тоя раздел.
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеепа ти все едно не ни знаеш повечето с какво сме!!!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениеи другите се увеличаваме!!! скоро ще трябва отделен раздел за нас!!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениеи другите се увеличаваме!!! скоро ще трябва отделен раздел за нас!!147
Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение147
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщениев момента 156-цата е най-масовата Алфа, след 4-5 години и 147-ците ще са на всеки ъгълsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщениев момента 156-цата е най-масовата Алфа, след 4-5 години и 147-ците ще са на всеки ъгълAlfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеНищо....!Тогава ще се качим на 159-киDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от niki-25 Покажи съобщениеНезнам за кво е пусната тази тема,но то е логично че 156-те са повече,просто те си станаха масови като голф 3.sigpic
Comment
Comment